SERVICE

ONDERDELEN & GARANTIE

Ondanks onze zorgvuldige kwaliteitscontrole kan het zijn dat er snel een onderdeel nodig is voor uw aangeschafte machine. Mocht er binnen een jaar na verkoop toch een defect onderdeel nodig zijn, dan wordt dit naar u verstuurd. Dit valt binnen de garantie.

Na veelvoudig gebruik heeft u behoefte aan vervangingsonderdelen. Denk aan remonderdelen, pennen, bussen, banden, etc. Neem hiervoor contact met ons op. Onze technisch bekwame medewerkers staan u graag te woord en geven u een passend advies.

Onderdelen kunnen ook buiten de Benelux verzonden worden.

ONDERHOUD

Tijdens het ontwerp van onze wielladers is zeer goed gekeken om onderhoud zo eenvoudig mogelijk te maken.

Periodieke filters, vloeistoffen en andere vervangbare onderdelen zijn eenvoudig bereikbaar en door een eenvoudig technisch onderlegde firma (of uzelf) te verzorgen of vervangen. Dit bespaart u op lange termijn veel geld.

TRANSPORT

Uiteraard is het mogelijk om een of meerdere aangeschafte machines bij ons op te halen. Dit kan zowel in het noorden van Nederland als in het zuiden van Nederland.

Heeft u zelf geen transportmogelijkheden? Geen probleem, wij rijden dagelijks met diverse combinaties door de Benelux en kunnen de machine voor een scherpe prijs voor de deur afleveren.

Ook verdere EU of overzeese bestemmingen worden door ons tot in de puntjes verzorgd!