Onderdelen, Garantie, Service?

Ook dat kunnen we voor uw Wolf wielladers regelen!

Wij bieden uitstekende service voor uw Wolf shovel en regelen dit van A tot Z. Vragen over onderhoud, transport of nieuwe onderdelen? Neem contact met ons op! 

Indien uw machine onderhoud behoeft of gekeurd moet worden, haalt onze transportafdeling uw machine graag even op. Onze chauffeur brengt indien noodzakelijk direct een vervangende machine mee, waardoor u uw werkzaamheden meteen kunt voortzetten.

Onderdelen & garantie

Ondanks onze zorgvuldige kwaliteitscontrole kan het zijn dat er een nieuw onderdeel nodig is voor uw aangeschafte machine. Wolf wielladers hebben standaard 1 jaar garantie op onderdelen. Heeft u een nieuw onderdeel nodig of vragen over de garantie? Onze technisch bekwame medewerkers staan u graag te woord en geven u graag persoonlijk advies. Neem hieronder direct contact met ons op.

Ik heb een nieuw onderdeel nodig

Onderhoud

Tijdens het ontwerpen van Wolf wielladers is zeer goed gekeken om onderhoud zo eenvoudig mogelijk te maken. Periodieke filters, vloeistoffen en andere vervangbare onderdelen zijn eenvoudig bereikbaar en door een eenvoudig technisch onderlegde firma (of uzelf) te verzorgen of te vervangen. Wilt u dat wij het doen? Ook dat kan uiteraard. Onze monteurs helpen u graag verder. Neem hieronder contact met ons op.

Ik heb onderhoud nodig

Transport

Uiteraard is het mogelijk om een of meerdere aangeschafte machines bij ons op te halen. Dit kan zowel in het noorden van Nederland als in het zuiden van Nederland. Heeft u zelf geen transportmogelijkheden? Geen probleem, wij rijden dagelijks met diverse combinaties door de Benelux en kunnen de machine voor een scherpe prijs voor de deur afleveren. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ik wil een afspraak maken

Nog vragen? Neem contact met ons op.