Specialist in Wolf machines sinds 2008

Wolf machines onderscheiden zich door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wolf is ruim 8 jaar vertegenwoordigd binnen de Benelux, wat getuigt van een bewezen tevredenheid van veel klanten. Het Wolf machinery programma bestaat uit een zeer compleet aanbod van wielladers en biedt een uitstekende aftersales.

Wolf houdt zich al meer dan 11 jaar bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van wielladers, graaflaadcombinaties en diverse hulpstukken. Alle producten voldoen aan ISO 9001: 2008 en CE-certificering. Wereldwijd worden de machines verspreid via een uitgebreid dealernetwerk.

Dagelijks zijn er honderden werknemers bezig met de productie van nieuwe Wolf machines. De goed uitgeruste productie faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole stellen ons in staat om totale klanttevredenheid te garanderen. Continue ontwikkeling en vernieuwing van onze producten worden verzorgd door de Wolf R&D-afdeling.

De wielladers zijn compleet uitgerust, erg gebruiksvriendelijk en zeer gunstig geprijsd. Aangezien wij achter de kwaliteit van onze producten staan, wordt er standaard één jaar garantie gegeven op de onderdelen.

De meeste onderdelen zijn veelal uit voorraad leverbaar en hebben geen maandenlange levertijd, wat bij veel prijstechnisch vergelijkbare merken wel het geval is.

Ons kernwaarden zijn; Betrouwbaar, scherp geprijsd, en een snelle en correcte afhandeling, ook na de verkoop.

Wij kunnen indien door u gewenst de financiering van uw nieuwe machine voor u verzorgen!