Specialist in Wolf machines sinds 2008

Wolf machines onderscheiden zich door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wolf is ruim 8 jaar vertegenwoordigd binnen de Benelux, wat getuigt van een bewezen tevredenheid van veel klanten. Wolf Machinery is opgericht in 2008 en staat bekend om het zeer complete aanbod in wielladers en uitstekende aftersales.

Wolf houdt zich al meer dan 11 jaar bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van wielladers, graaflaadcombinaties en diverse hulpstukken. Alle producten voldoen aan ISO 9001: 2008 en CE-certificering. Wereldwijd worden de machines verspreid via een uitgebreid dealernetwerk.

Dagelijks zijn er honderden werknemers bezig met de productie van nieuwe Wolf machines. De goed uitgeruste productie faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole stellen ons in staat om totale klanttevredenheid te garanderen. Continue ontwikkeling en vernieuwing van onze producten worden verzorgd door een eigen R&D-afdeling.

De wielladers zijn compleet uitgerust, erg gebruiksvriendelijk en zeer gunstig geprijsd. Aangezien wij achter de kwaliteit van onze producten staan, wordt er standaard één jaar garantie gegeven op de onderdelen.

Onderdelen zijn veelal uit voorraad leverbaar en hebben geen maandenlange levertijd, wat bij veel prijstechnisch vergelijkbare merken wel het geval is. Hierdoor kan Wolf een compleet pakket aanbieden, waardoor u verzekerd bent van continuïteit.

Ons kernwaarden zijn; Betrouwbaar, scherp geprijsd, en een snelle en correcte afhandeling, ook na de verkoop.

Financial lease wordt in eigen beheer verzorgd. Dit resulteert in zeer snelle afhandeling voor u als klant, met de nodige voordelen in financieel opzicht.