Een machine leasen

Een Wolf machine leasen

De voordelen van een machine leasen

Financial lease is niet meer weg te denken in de huidige markt. Het is een eenvoudig middel om nieuwe machines aan te schaffen, waardoor er financiële ruimte blijft voor uw overige bedrijfsvoering.

Buiten de aflossingstermijn kost dit u een gering bedrag aan rente per maand. Deze kosten wegen vaak niet op in verhouding tot de aanschaf van een goedkopere gebruikte machine. De onderhoudskosten van een gebruikte machine vallen vaak hoger uit dan de rente op het lease bedrag.

De kracht van Wolf Lease is dat wij onze klanten kennen en daarom de meest passende oplossing kunnen bieden. Onze insteek is altijd om een financiering wél rond te krijgen en u zo snel mogelijk verder te helpen. Een goede leasepartner vaart niet blind op de cijfers, maar komt liever bij u langs om een uitdaging aan te gaan. Met die persoonlijke benadering onderscheiden wij ons nadrukkelijk van de grootbanken.

De leasevorm die bij úw onderneming past

Wij bieden alle mogelijke leasevormen aan, om zo de best passende financiering voor leverancier én klant te realiseren. Persoonlijke beoordeling en kennis van zaken garanderen maatwerk en flexibiliteit die passen bij uw onderneming. Dit maakt ons tot de ideale lease partner voor equipment.

Investeringsruimte creëren

Veel ondernemingen waar wij mee werken willen via leasing de liquiditeit op peil houden, zodat er investeringsruimte beschikbaar blijft. Afgaande op de leaseaanvragen, zien wij ook de tendens van ondernemingen die in lease een totaaloplossing zien. Indien gewenst nemen wij ook service en onderhoud mee. Dit maakt zowel de kosten als opbrengsten van een investering voor u als ondernemer heel inzichtelijk.

Wolf lease staat voor een unieke en korte opvolging van uw aanvraag. Bij het toesturen van uw bedrijfsgegevens krijgt u vaak binnen enkele uren goedkeuring. Totale afhandeling van een leaseofferte tot uitlevering bedraagt niet meer dan enkele dagen!